Merhaba öğretmenim ÖğretmenEvrak Forumları sadece ÖğretmenEvrak kullanıcılarının içerik paylaşabileceği bir alandır. Üye olmadan içeriklere erişebilir ama paylaşım yapamazsınız. Üye olmak için uygulamamızı indirip uygulamaya üye olmalısınız.
Google Play'den indirmek için buraya tıklayın
Apple App Store'dan indirmek için buraya tıklayın
Zaten üyeyseniz aşağıdaki Giriş Yap butonundan giriş yapabilirsiniz.
Branşınız neydi hocam?1. İl dışı atamada tercih bile yapamadık hiç yer açılmadı. 2. İl dışının daha iyi olmasını ümit ediyorum .
Evet hala duyuru bile yapılmadığı düşününce takvim çok sarkacak gibi duruyor. Bu da birçok sorunu tetikleyecek. Gidilen yerde ev bul, taşın, eğitim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde göreve başka derken süreç çok karışacak.2.il dışı yapılacaksa ne zaman yapılacak hala umutla bekliyoruz…
Sözleşme süresi dolmadan mazeretiyle farklı ilçe içerisinde farklı okula geçen bir arkadaşım olmuştu. Ancak gittiği okulda tam zamanlı görevlendirildiği için sözleşmesi de (yani kadrosu da) o okula gönderilmişti. Artık o okulun personeli olmuştu.Merhaba sözleşmeli ögretmenlikte görev süresi dolmadan il ve ilçe içi okul degisikliğinde bulunabilir miyiz.Gorevlendirme dışında mazeret bildirirsek gelme durumumuz var mı acaba bu konuda detayli bilgi sahibi olan hocalarım dönüş yapabilir mi
Hocam peki bunun bir süresi var mi dilekçeyi her hangi bir zamanda verebiliyor muyuz acabaSözleşme süresi dolmadan mazeretiyle farklı ilçe içerisinde farklı okula geçen bir arkadaşım olmuştu. Ancak gittiği okulda tam zamanlı görevlendirildiği için sözleşmesi de (yani kadrosu da) o okula gönderilmişti. Artık o okulun personeli olmuştu.
İlçeyle görüşün hocam çok yaygın bir uygulama değil, mazeretinizi kabul ettirmeniz de zor olabilir. İlçedeki atamayla ilgili şube müdürü en doğru bilgiyi verecektir size.Hocam peki bunun bir süresi var mi dilekçeyi her hangi bir zamanda verebiliyor muyuz acaba
Anladım hocam tşk ederimİlçeyle görüşün hocam çok yaygın bir uygulama değil, mazeretinizi kabul ettirmeniz de zor olabilir. İlçedeki atamayla ilgili şube müdürü en doğru bilgiyi verecektir size.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.