erdal-149390
Üye
Egzersiz çalışmaları ile ilgili yıllık ve aylık rapor örneklerini paylaşacakmısınız?
Merhaba öğretmenim ÖğretmenEvrak Forumları sadece ÖğretmenEvrak kullanıcılarının içerik paylaşabileceği bir alandır. Üye olmadan içeriklere erişebilir ama paylaşım yapamazsınız. Üye olmak için uygulamamızı indirip uygulamaya üye olmalısınız.
Google Play'den indirmek için buraya tıklayın
Apple App Store'dan indirmek için buraya tıklayın
Zaten üyeyseniz aşağıdaki Giriş Yap butonundan giriş yapabilirsiniz.
Biyolojiden egzersiz yok diye biliyorum hocam. Anca olimpiyata veya projeye öğrenci hazırlarsanız egzersiz açabiliyorsunuzBiyoloji branşında hangi konulardan egzersiz çalışması hazırlayabiliriz? Bir kaç konu başlığı verebilir misiniz?
Her proje olmuyor sanırım. Bir de ne olursa olsun egzersiz açma kararlarının sene başı toplantısında alınması lazım. Toplantıda gündeme gelmezse de siz gündeme getirip talebinizi belirtin öğretmenim. En kötü Tubitak 4006 için açabilirsiniz.Proje hazırlama diye açsak olur mu öğretmenim?
Teşekkür ederim öğretmenim.Her proje olmuyor sanırım. Bir de ne olursa olsun egzersiz açma kararlarının sene başı toplantısında alınması lazım. Toplantıda gündeme gelmezse de siz gündeme getirip talebinizi belirtin öğretmenim. En kötü Tubitak 4006 için açabilirsiniz.
Açabilirsiniz öğretmenim. Sadece daha önceden tiyatro çalışması yaptığınızı ya da edebiyat alanı mezunu olduğunuzu ya da var ise drama eğitimi aldıysanız bunun belgesini sunmanız yeterli. Drama egzersiz planını eğitim sitelerinde daha rahat bulursunuz. Bu planı tiyatroya uyarlayabilirsiniz diye düşünüyorum.muhasebe öğretmeniyim aynı zamanda edebiyat mezunuyum. tiyatro alanında ders dışı egzersiz açabilir miyim. birde 2025 2026 tiyatro egzersiz yıllık planını nasıl bulabilirim
tşk ederim hocamAçabilirsiniz öğretmenim. Sadece daha önceden tiyatro çalışması yaptığınızı ya da edebiyat alanı mezunu olduğunuzu ya da var ise drama eğitimi aldıysanız bunun belgesini sunmanız yeterli. Drama egzersiz planını eğitim sitelerinde daha rahat bulursunuz. Bu planı tiyatroya uyarlayabilirsiniz diye düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 22
Merhaba, benim de egzersiz yıllık plan ihtiyacım var..Futbol ve Masa TenisiBilgi verdim hocam size.
Kolay gelsin.Tiyatro egzersiz plani var mı acaba?Bilgi verdim hocam size.
Hocam bana daBilgi verdim hocam size.
Hocam bana da egzersiz programı lazım nasıl ulaşabilirimBilgi verdim hocam size.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.